VEO

Cine suntem?

Suntem o echipă pasionată cu peste 16 ani de experiență în domeniul clearance-ului. Determinarea și respectul față de resurse ne ghidează în lupta pentru un viitor sustenabil. 

Aventura Veo a început în 2006. Motivați de dorința de a ne aduce contribuția pentru o economie globală responsabilă, VEO a devenit în scurt timp o companie internațională cu 14 sedii în 8 țări – România, Polonia, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Tunisia, Cipru și Maroc.

Cu ce ne ocupăm ?

Domeniul nostru de activitate este clearance-ul. Cu ajutorul a 1000 de vorbitori de limbi străine cumpărăm bunuri greu vandabile – cum sunt capetele de linie, produsele cu termen scurt de valabilitate, suprastocurile etc. – și le dăm o nouă viață.
Oferim soluții de clearence B2B, in peste 15 limbi străine, pentru mii de companii din întreaga lume. Cu ajutorul nostru, proprietarii de afaceri au oportunitatea de a valorifica mărfuri care altfel s-ar pierde. care ar deveni deșeuri.

Echipa VEO

Responsabilitatea noastră cântărește mult, dar ne păstrăm mereu o atitudine pozitivă. Luptăm împotriva risipei sub toate formele ei și asta se poate vedea in tot ceea ce facem. În fiecare zi, ne adaptăm climatului economic mereu în schimbare pentru a deveni din ce în ce mai eficienți si pentru a avea un impact pozitiv asupra lumii din jurul nostru.
Ce avem cu toții în comun? Dorința de a reuși, spiritul antreprenorial și curajul de a ne asuma responsabilitatea față de viitor.