EBEC-RO

European BEST Engineering Competition

Flying through innovation

Vă așteptăm la ediția următoare.

Ai ceva planificat pe 20 – 21 Noiembrie? Dacă nu, îți propunem să-ți faci un semn în calendar și să te înscrii la EBEC! European BEST Engineering Competition este un concurs de inginerie prin care studenții de la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi”, își pot demonstra abilitățile tehnice în fața companiilor din domeniu. Competiția va avea loc online, unde echipa ta va realiza proiectele pe tema dezvăluită în ziua competiției. Acest concurs are loc în 3 etape: cea locală (chiar aici în Iași), cea regională (anul acesta tot în Iași), și finală (unde cei mai buni 120 de studenți din Europa ajung până la Zagreb).

Secțiuni

Prototip mașină

Team Design urmăreşte ingeniozitatea tehnica a echipei voastre de 4 studenți prin realizarea unui prototip. Acesta trebuie realizat într-un timp limită folosind un număr redus de resurse și să îndeplinească anumite condiţii de creativitate, rezistenţă, stabilitate şi mobilitate.

Analizare probleme

Case Study urmărește abilitățile de analizare a problemelor, planificare și organizare ale studenților în rezolvarea unei probleme reale din viaţa cotidiană a societăţii, dezvoltând o soluţie teoretică. Veți lucra împreună în echipe de 4 studenţi, iar cea mai bună soluţie va fi desemnată cea care necesită cel mai puţin timp, resurse şi de asemenea este implementabilă în viața de zi cu zi. Această secțiune va consta în realizarea unui proiect ce va urma sa îl prezentați în fața unui juriu.

Orientare în carieră

Show & Tell este o activitate din cadrul competiției inginerești EBEC, în care studenți de la TUIASI prezintă proiectele realizate de către aceștia cu scopul de a se afirma în fața diferitelor companii prezente la eveniment. Proiectele vor fi evaluate de către un juriu format din cadre didactice TUIASI, urmând ca cel mai iscusit și apreciat proiect să fie cel câștigător. Evenimentul se va desfășura în mediul online.

Parteneri

Parteneri barter

Parteneri Anuali

Parteneri Media

Echipa noastră

Gabi Scînteie
IT
fblinkedin
Sebastian Nechita
Human Resources
fblinkedin
Roxana Băcălie
Topics
fblinkedin
Andreea Hromei
Fundraising
fblinkedin
Ioana Macovei
Coordinator
fblinkedin
Denisa Diac
Show & Tell coordinator
fblinkedin
Ioana Spînu
Design
fblinkedin
Alexandru Chinez
Social Media
fblinkedin
Razvan Frățiman
Marketing
fblinkedin